Bandet

Består av:

Ove Gerdin              Gitarr o sång

Michael Ovaska      Keyboard

Håkan Nilsson        Gitarr

Henrik Persson       Bas

Hans Säterhof        Trummor

 

Black Rain är ett coverband från Gävle som spelar mestadels rock/hårdrocklåtar från 60- till 2000-talet. Vi har plockat det bästa, av det mesta, och för att nämna några:Backyard babies, Volbeat, The Cult, Joe Cocker, Brian Adams, Mountain och Gary Moore mm.

 
Bandet består i dag av 4 originalmedlemmar från starten 1997, Hasse, Micke, Henrik och Håkan, men då under namnet XLnt C. Det har under årens lopp tillkommit nya medlemmar, vi bytte även namn 2008 till Black Rain. Vi kan nu glädja oss åt att vi fått tillbaka en tidigare medlem Ove Gerdin, som har varit med och gjort många bejublade spelningar. Vi har även fått tillbaka Håkan Nilsson (Joe Keller) som nu ska spela med oss igen. Det ska bli grymt kul.
Så nu repar vi på för fullt och planerar att komma ut och göra spelningar nu under våren och sommaren, för det var ett tag sen nu. Så håll koll under fliken "kommande spelningar". Och jag kommer inom kort att lägga ut lite länkar med låtar som vi släpper på youtube och lägga ut låtar på vår facebook sida.